Câștigătorii concursului „Cel mai tare iepuraș”

Astăzi s-a încheiat prima ediție a concursului "Cel mai tare iepuraș" avand loc pentru prima data în școala noastră. Concursul organizat la nivel de școală de către prof. Stoica Aurelian, prof. Antohi Veronica și prof. Hîrțoagă Paul a vizat competiția pe clase din ciclul gimnazial.

În vederea participării, fiecare clasă a fost obligată să respecte regulamentul concursului care prevedea decorarea unui colț al clasei cu tema sărbătorii Pascale. Fiecare clasă de gimnaziu avea obligația să folosească cele mai originale idei alcătuite din materiale prelucrate de ei, nu cumpărate. Astfel, ingeniozitatea celor mici a fost peste măsură iar premiile au fost greu de împărțit.

Juriul format din prof. Vasilescu Andreea, prof. Oniga Andreea și ajutat de profesorii organizatori a decis ca locul trei să fie acordat clasei a VIII-a C, locul doi clasa a V-a A și locul întâi să meargă la clasa a VI-a C.

Clasa a VI-a C

Clasa a V-a A

Clasa a VIII-a C

Celelalte clase s-au străduit și ele foarte multe pentru acest concurs și le mulțumim frumos pentru participare și pentru efort. Toate clasele participante au fost răsplătite pe măsură, începând cu o diplomă de participare, o cutie de bomboane până la diplomele cu locuri însoțite de un tort de ciocolată.

Mulțumim claselor participante pentru tot efortul și sperăm că în viitoarele ediții să existe rezultate cât mai bune din partea tuturor.