Concurs culinar „Micul bucătar în jurul lumii”

Școala altfel este momentul perfect când elevii se pot bucura de tot felul de activități și proiecte care îi ajută să mai iasă din tiparul școlii zilnice. Astfel, anul acesta am avut plăcerea să organizăm prima ediție a concursului culinar "Micul bucătar în jurul lumii" care i-a bucurat pe toți elevii claselor de gimnaziu. 

Proiectul presupune implicarea copiilor în artele culinare din întreaga lume. Toate cele 13 clase de gimnaziu din școala noastră au avut de tras la sorți o țară de unde își vor alege cele mai specifice mâncăruri. Fiecare clasă s-a străduit cât s-a putut de mult și finalul a fost unul de lăudat. Însă premiile au fost greu de împărțit de către profesorii organizatori Antohi Veronica, Stoica Aurelian, Hîrțoagă Paul și membrii juriului alcătuit din cei trei profesori organizatori și prof. Vasilescu Andreea și Robu Zamfir Florin Dumitru.

Concursul a fost câștigat de clasa a VIII-a C, care a umplut o masă tradițională românească cu tot felul de delicatese. A fost premiat atât deliciul mâncărurilor cât și aspectul și munca depusă de aceștia. Locul doi a fost luat de clasa a VI-a C cu preparate din China iar premilul al treilea a fost înmânat clase a VII-a A. Felicitări tuturor și ne bucurăm de participarea tuturor claselor!