„E iarnă în școala mea”

Sfârșitul anului 2016 este marcat de perioada sărbătorilor de iarnă, astfel ne-am gândit că este potrivit pentru școala noastră să evidențieze această perioadă a sărbătorilor printr-un proiect care implică dezvoltarea elevilor.
Proiectul "E iarnă în școala mea" a luat viață pentru prima dată în acest an, sperând ca pe viitor să-și continue existența. Tema acestui proiect a fost simplă, și anume tema sărbătorilor de iarnă. Concursul este împărțit în două ramuri:

  • concurs individual de creație literară și artistică (desene, poezii și proză)
  • concurs pe nivel de clase (concurs din materia acumulată în urma căreia s-a desemnat topul fiecărei clase, ex: top clasa a V-a, top clasa a VI-a ș.a.m.d)

La concurs au participat clasele de gimnaziu îndrumate de diriginți și de profesorii organizatori timp de mai multe zile cât a avut loc proiectul.

Proiectul a fost inițiat de prof. Stoica Aurelian și coordonat de echipa organizatorie alcătuită din: prof. Voichița Pădure, prof. Gavriliu Nicoleta, prof. Vasilescu Andreea, prof. Modoi Adina, prof. Antohi Veronica, prof. Hîrțoagă Paul, prof. Robu Zamfir Dumitru Florin și susținut de dir. Florița Marinela și prof. Crețu Ionel.

Poze din timpul concursului: