Proiect județean – ,,E iarnă în școala mea” ediția II 2018

Deoarece se apropie acel moment din an când cu toții ne bucurăm de frumusețea anotimpului de iarnă, Școala Gimnazială ”Georg Daniel Teutsch” din Agnita are onoarea de a vă invita să participați la un concurs cultural – artistic care urmărește sensibilizarea publicului în ceea ce privește promovarea de obiceiuri și tradiții ale iernii.
Concursul se desfășoară pe perioada noiembrie – decembrie 2018.
Perioada de înscriere începe în data de 19 noiembrie și se încheie în 5 decembrie 2018.
Festivitatea de premiere și expoziția tematică va avea loc în data de 14 decembrie 2018 la ora 12:00 în Centrul de Documentare și Informare al Școlii Gimnaziale ”Georg Daniel Teutsch” Agnita.
Proiectul presupune organizarea unui concurs divizat în 3 ramuri: creație literară (poezie și proză), arte vizuale (desene, machete și decorațiuni) și multimedia (prezentări Power Point). Concursul se adresează elevilor din ciclul primar, gimnazial și elevilor de liceu.
De asemenea, în cadrul festivității de premiere din data de 14 decembrie, Școala Gimnazială ”Georg Daniel Teutsch” Agnita are plăcerea de a susține un spectacol de colinde și momente specifice temei date.
Înscrierea în concurs se face printr-un e-mail la această adresă: stoica.aure@gmail.com sau telefon la numărul 0768965052.
*Înscrierea se poate face începând din acest moment până în maxim 5 decembrie! De preferat este să anunțați dacă participați personal la spectacolul din data de 14 decembrie.
*Un cadru didactic îndrumător poate participa cu maxim 5 elevi pentru fiecare domeniu!
Descarcă PDF.
Vă rugăm să confirmați participarea și prezența la concurs cât se poate de repede! De asemenea, pentru nelămuriri și întrebări vă rog să mă contactați pe e-mail sau telefonic!